Zaalverhuur

Onderstaande prijzen zijn voor de huur van de feestzaal. Wens je ook beroep te doen op onze cateringservice? Wij zorgen graag voor een offerte op maat. Contacteer ons hiervoor via kristoff@vdpcatering.be

Onderstaande prijzen zijn helemaal all-in! Dus inclusief BTW, afvalbijdrage, billijke vergoeding, servies en bestek, gebruik toestellen en multimedia, … Geen onverwachte meerkosten dus! We publiceren deze prijzen openbaar om voor iedereen transparant, eerlijk en duidelijk te zijn.

Onderstaande prijzen zijn geldig voor nieuwe reserveringen. Voor reeds gedane reserveringen blijven de destijds geldende tarieven gelden.

Je kan zelf de beschikbaarheid controleren en boeken via onze agenda. Uw reservering is definitief na online betaling van het voorschot (€ 75)

Bij het boeken van een reservatie gaat u akkoord met het reglement zaalverhuur.

Aangezien het doel van feestzaal Den Engel steeds ook geweest is om het sociaal cultureel verenigingsleven en de samenhorigheid in Vorselaar te bevorderen, krijgen Vorselaarse verenigingen een korting.

Dranken zijn verplicht af te nemen van ons en worden afgerekend aan voordelige brouwersprijzen.

Wens je voor meerdere aaneensluitende dagen te boeken (beurzen en dergelijke) of wil je een wekelijks terugkerende reservatie voor een activiteit? Stuur dan een mailtje naar kristoff@vdpcatering.be voor een voordelige prijs.

NIEUW! Je hebt steeds toegang tot het afwasgedeelte en servies. Wil je ook de keuken zelf gebruiken om eten te bereiden? Je kan nu ook de keuken bijhuren voor € 75 bijdrage aan energiekosten.

Vorselaarse verenigingenAnderen
Ochtend tot middag (max 06u00 – 14u00)€ 220€ 270
Namiddag tot ’s nachts (max 15u00 – 03u00)€ 320€ 370
Voormiddag tot namiddag (max 10u00 – 17u00)€ 220€ 270
Avond tot ’s nachts (max 18u00 – 03u00)€ 270€ 320
Hele dag (max 06u00 – 03u00)€ 450€ 500
Info-avonden of ledenbijeenkomsten op weekdagen € 170€ 220
Vergaderingen op weekavondengratis (drank aan horecaprijzen)€ 75 (drank aan horecaprijzen)
Dranken worden afgerekend volgens verbruik aan brouwersprijzen!
Door de enorme energieprijzen zijn we genoodzaakt een bijdrage van € 50 te vragen indien u de zaal wenst te verwarmen. Indien u vergeet de verwarming einde feest af te zetten rekenen we bijkomend € 50 aan.