Particulieren

Feestzaal Den Engel is perfect geschikt voor uw privéfeesten. Er zijn meer dan 50 tafels en 200 stoelen beschikbaar. Er kan eten voorzien worden voor ruim 200 personen. Er is een podium voor eventuele optredens of een DJ. De zaal kan kleiner gemaakt worden door middel van een gordijn.

VDP Catering zorgt voor het culinaire aspect van uw feest. We hebben een zeer ruime ervaring in catering en denken graag mee om uw feest ook culinair te laten slagen. Wij maken steeds een gratis vrijblijvende offerte op maat zodat uw feest ook volledig naar uw wens is. Ook hebben we standaardoffertes voor BBQ’s, walking dinners, luxe belegde broodjes, …

Huwelijksfeesten

Uiteraard wens je dat jullie huwelijksfeest volledig naar jullie wens is. Daarom maken we graag een afspraak om alles te bespreken zodat we een offerte op maat kunnen maken. Een afspraak maken is mogelijk door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen of het kan ook telefonisch via 0497/66 20 82.

Van low-budget (frietkraam, hapjes, …) tot all-the-way (landenbuffetten, menu met bediening aan tafel, …) of meer eigentijdse formules (standjes met streetfood, walking dinners, …): alles is mogelijk!

Koffietafels

Voor koffietafels hebben we een standaard aanbod van pistolets, beleg, koffiekoeken en onbeperkt koffie / thee maar uiteraard kunnen we ook à la carte werken volgens de wensen van de klant. Contacteer ons via kristoff@vdpcatering.be of 0497/66 20 82 voor meer info of voor boekingen.

Babyborrels

Ruimte genoeg in onze zaal om de geboorte van uw kind te vieren met familie en vrienden. We hebben een voordelige formule met luxe belegde mini-broodjes, eventueel aangevuld met dessertjes. Contacteer ons via onderstaand invulformulier voor een offerte op maat.

Communie- en lentefeesten

VDP Catering heeft veel ervaring met het verzorgen van feesten met kinderen. Allerlei formules zijn mogelijk: van pastabuffetten tot barbecues en veel meer. Voor kinderen voorzien we naar wens een aangepast aanbod. Contacteer ons via onderstaand invulformulier voor een offerte op maat.

Familiefeesten, pensioenfeest, …

Bediening aan een chique gedekte tafel? Een uitgebreid dessertenbuffet? Of budgetvriendelijke hapjes? U vraagt, wij maken een offerte 🙂 Contacteer ons via onderstaand invulformulier voor een offerte op maat.