Categorieën
Nieuws

Huwelijksfeesten

Waarom in feestzaal Den Engel?

 • Onze werkwijze: volledig naar jullie wens en budget
  Een unieke dag verdient een uniek feest volledig naar jullie wens. Om die reden gaan we graag rond de tafel zitten om alles te overlopen zodat we een offerte op maat kunnen opmaken die aan jullie wensen voldoet. Offerte in orde? Ook nadien zitten we nog een keer samen om alles met tijdlijn tot in detail uit te werken.
  
 • Eindeloze mogelijkheden
  Van low-budget frietkraam over een walking dinner tot een chique feest met uitgebreid buffet: alles is mogelijk. VDP Catering heeft zeer uitgebreide ervaring met alle soorten feesten.
  Tafeldekking en tafelschikking kan zelf gedaan worden of door ons naar uw wensen uitgevoerd. U kiest zelf ook de dranken uit een uitgebreide lijst en of we al dan niet garçons voorzien. Tot 150 personen kunnen we zittend plaatsen.
  
 • Interessante tarieven
  Bent u ook omver gevallen van de prijzen die gespecialiseerde trouwzalen vragen? Niet zo bij ons. We vragen geen zotte bedragen en bovendien zijn er achteraf geen verrassingen aangezien we een duidelijke en volledige offerte vooraf opmaken. De dranken worden bovendien afgerekend volgens verbruik aan voordelige brouwersprijzen! De kater achteraf is alvast geen financiële 🙂
  
 • De voordelen van een feest bij u in de buurt
  Niets leuker voor je gasten dan een feest waar ze zich geen zorgen moeten maken over hoe er te geraken, wie er BOB moet zijn, of ze al dan niet een hotel moeten regelen, …
  De parking aan de overzijde mag tijdens het weekend vrij gebruikt worden dus ook geen parkeerzorgen voor zij die met de auto komen.
  

Interesse?

Contacteer ons voor een volledig vrijblijvend gesprek via: kristoff@vdpcatering.be of 0497/66 20 82

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *