Categorieën
Nieuws

Nieuwsupdate

Overname feestzaal Den Engel

Zoals eerder bekend gemaakt wordt feestzaal Den Engel voortaan beheerd door BV VDP-CATERING, de vennootschap van Filip en Kristoff Van de Pol. We kijken er naar uit om – van zodra de toestand het toelaat – events van zowel verenigingen, bedrijven als particulieren door te laten gaan in onze zaal en zo het goede werk (meer dan 20 jaar) van de vzw Parochiale Werken Vorselaar verder te zetten.

Reeds gedane reservaties

Alle geboekte reservaties en gemaakte afspraken met de vzw Parochiale Werken blijven geldig. We nemen nog contact met je op van zodra je geboekte datum dichterbij komt ivm afspraken sleutel, bestelling dranken enzovoort. Je kan zelf contact opnemen, ook ivm eventuele annulaties door corona, via kristoff@vdpcatering.be of 0497/66 20 82.

Zelf reserveren in agenda

Je kan voortaan zelf de kalender van Feestzaal Den Engel bekijken én rechtstreeks de zaal reserveren via onze online agenda op http://agenda.feestzaaldenengel.be
Om je reservatie te boeken dien je online het voorschot van € 75 te betalen. Vul zeker begin- en einduur correct in, op basis daarvan berekenen we het bedrag volgens de prijstabel.

Koffietafels tot 50 personen

De Veiligheidsraad heeft beslist dat koffietafels na begrafenissen terug mogen plaats vinden met een maximum van 50 personen. We stellen Feestzaal Den Engel hiervoor graag ter beschikking in een all-in formule met pistolets, koffiekoeken, beleg, koffie en thee of in een meer uitgebreide variant naar uw keuze. Contacteer ons voor meer info of om dit vast te leggen.

100% geld terug garantie

Reserveer gerust je gewenste datum. Indien je event niet kan doorgaan vanwege opgelegde maatregelen van de overheid mag je het gratis verzetten naar een andere datum of krijg je je voorschot volledig terug.

Gratis en veilig vergaderen

Vorselaarse verenigingen mogen gratis gebruik maken van de zaal voor vergaderingen op weekavonden! Dankzij de grootte van de zaal kan je zo coronaproof vergaderen met het in acht nemen van de social distance.
Minimaal 1 consumptie uit stock te nemen per persoon. Afrekening aan horecaprijzen (prijzen van Café Den Engel) . Contacteer ons op kristoff@vdpcatering.be om je vergadering vast te plannen. Online boeken is hiervoor niet geschikt aangezien je een voorschot moet afrekenen bij boeking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *